Динамо – Баварія. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Шансів мало, але ви тримайтеся

У вівторок, 23 листопада, у Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться матч п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів, у якому київське «Динамо» прийматиме мюнхенську «Баварію». Стартовий свисток пролунає о 19:45.

Динамо

Команда Мірчі Луческу за два поєдинки до кінця групового раунду Ліги чемпіонів де-факто втратила шанси на вихід до 1/8 фіналу турніру. Звичайно, теоретичні шанси залишаються, але лише за умови двох перемог та вдалого збігу обставин у паралельних матчах групи. На практиці такий сценарій виглядає фантастичним, а тому потрібно реальніше дивитися на речі та спробувати зачепитися за третє місце, яке дозволить зіграти навесні у плей-оф Ліги Європи.

У попередніх чотирьох єврокубкових зустрічах «Динамо» не змогло забити жодного м'яча - це найгірший показник наряду із «Мальме». Щоправда, у чемпіона Швеції ситуація ще гірша, але нас більше цікавлять події в групі E. Для «Динамо» вирішальним має стати поєдинок заключного туру проти португальської «Бенфіки», в якому «біло-сині» будуть зобов'язані перемагати. Поки що у них три очки відставання від команди Романа Яремчука, а це відстань однієї перемоги. Головне, щоб ця відстань не збільшилася після п'ятого туру, інакше тоді з «Бенфікою» доведеться грати виключно за свій престиж.

Баварія

Кардинально протилежна ситуація у команди Юліана Нагельсманна, яка вже достроково гарантувала собі вихід до плей-оф Ліги чемпіонів. Щоб достроково забезпечити собі перше місце, чемпіонам Німеччини достатньо зіграти з «Динамо» внічию. Тому хочеться вірити, що вони вийдуть на поле НСК «Олімпійського» не надто вмотивованими. Розгром із рахунком 5:0, як це було на «Альянці Арені», багато українських уболівальників без корвалолу пережити не зможуть.

Соломинка, яка може допомогти «Динамо» витягнути щасливий квиток, полягає в тому факті, що чотири футболісти першої команди «Баварії» вирушили на карантин через контакти з людиною, яка мала підтверджений коронавірус. Це Серж Гнабрі, Джамал Мусіала, Ерік Шупо-Мотінг та Мікаель Кюїзанс. Вони додалися ще до трьох футболістів, які також пропустять найближчі матчі «Баварії» через коронавірус: Ніклас Зюле та Йосип Станішич здали позитивний тест, а Йозуа Кімміг проходить другий тиждень карантину. Але важливо пам'ятати, що у мюнхенській команді є практично два повноцінні склади, і будь-яку кадрову втрату можна майже безболісно замінити.

Історія зустрічей

За всю історію «Динамо» та «Баварія» провели між собою 11 поєдинків. 4 рази переможцями були кияни, у 6 випадках сильнішими виявлялися футболісти з Мюнхена, а ще одного разу на табло було зафіксовано нічию. Досить конкурентна статистика, проте майже всі матчі були зіграні ще минулого століття.

Орієнтовні склади

«Динамо»: Бущан - Миколенко, Сирота, Забарний, Кендзьора, Шапаренко, Сидорчук, Де Пена, Буяльський, Циганков, Гармаш.

«Баварія»: Ноєр - Девіс, Упамекано, Куассі, Павар, Забітцер, Горецка, Сане, Мюллер, Толіссо, Левандовськи.

23 листопада, вівторок

«Динамо» - «Баварія»
Київ. НСК «Олімпійський». 19:45
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
ДИНАМО - БАВАРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Халіл Мелер (Туреччина)
Прогноз Sport.ua - 0:2
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:52 8

Валентин Рубчинський потрапив до сфери інтересів «гірників»

Коментарі