Василь КАРДАШ: «Петраков порозумівся з гравцями збірної»

Екс-гравець збірної України – про Олександра Петракова

Колишній півзахисник «Динамо» Київ Василь Кардаш прокоментував затвердження Олександра Петракова в якості головного тренера збірної України:

«Я вважаю, що це своєчасний вердикт виконкому. І не лише тому, що Олександр Петраков, прийнявши збірну у непростий період, впорався з поставленим завданням-мінімум: виходом із групи. Важливо, що Олександр Васильович порозумівся з підопічними, які вже адаптувалися до його вимог. Адже футбол Петракова дещо відрізняється від футболу його попередника - Андрія Шевченка. Зникнення приставки «виконувач обов'язків» має лише покращити мікроклімат у збірній.

Не забуватимемо, що зроблено лише півсправи, що головні випробування ще попереду і оскільки гра піде на виліт, то права на помилку вже немає. Тим більше, що інтервал між півфіналом та фіналом - мінімальний і потрібно чітко визначитися з футболістами, які намагатимуться здобути путівку до фінальної частини світового форуму. Сподіватимемося, що вони під керівництвом Петракова в березні наступного року - не підведуть».

Олег Дідух Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 11:35 2

«Арсенал» та «Баварія» гарантували собі участь у головному єврокубковому турнірі