Ярослав РАКИЦЬКИЙ: «Хочу, щоб команди України та Росії зустрічалися у ЛЧ»

Захисник вважає, що збірна України вийде на ЧС

Екс-захисник збірної України Ярослав Ракицький оцінив виступ команди у відборі ЧС-2022 та висловив упевненість, що команда поїде до Катару.

- Як взагалі пояснити виступ збірної України у відбірному турнірі? Жодної поразки, дві нічиї з Францією, але при цьому дві нічиї з Казахстаном.

- Мені незрозуміло, як Україна жодного разу не перемогла Казахстан і вдома зіграла внічию з фінами. Ці нічиї дратують, але, дякувати Богу, Україна виграла. Залишилось пройти стики. Думаю, свято буде на нашій вулиці і Україна вийде на чемпіонат світу.

- Звідки така впевненість? Вам можуть уже в першому раунді потрапити Італія чи Португалія.

- Ну, ми й із французами грали. І гідно грали! Зараз усі вміють грати у футбол. А Україна має молоду команду - майже всі хлопці виступають у Лізі чемпіонів або в Лізі Європи. Плюс діди допомагають - Степаненко, Ярмоленко. Тож шанси у нас хороші.

- Україна та Росія навіть теоретично не можуть зустрітися. На вашу думку, УЄФА правильно робить, що розводить російські та українські команди?

- Я, навпаки, хотів би, щоб російські команди з українськими зустрічалися в Лізі чемпіонів, як було раніше. І щоб проводили турнірчики дружні, це нормально.

Іван Зінченко Джерело: Спорт-Експрес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 04 травня 2024, 06:25 3

Терористи з рф створюють терор, пошкоджуючи спортивну інфраструктуру

Коментарі