Отримувати звездюлей. Губернієв обізвав українських фанатів дурнями

Російський коментатор засудив українських фанів за перевернутий прапор Росії

Скандальний російський коментатор Дмітрій Губернієв образив українських уболівальників, назвавши їх дурнями після перемоги збірної України у матчі кваліфікації ЧС-2022 проти Боснії та Герцеговини (2:0).

Вболівальники збірної України принесли на трибуну російський прапор і вивісили його догори ногами. Забавно, що боснійці подумали, що перед ними прапор Сербії та спробували розпочати бійку.

Масової бійки вдалося уникнути, бо між уболівальниками були поліцейські. Однак Губернієв чомусь наполягає на тому, що українськіх фанів нібито побили боснійські ультрас.

Дмітрій Губернієв: «Дуракам закон не писаний, якщо писаний, то розписаний. Українські вболівальники - просто дурні. Якщо продовжуватимуть так робити, то регулярно отримуватимуть звездюлей на всіх найбільших змаганнях. Звичайно, це карма, тут навіть говорити нема чого. Наступного разу ще щось перевернуть, отримають знову люлей на іншому стадіоні від інших вболівальників. Можливо, їм це подобається, не знаю. Є такий вираз - без звездюлей як без пряників. Може, у них такий девіз».

Примітка. Адміністрація сайту Sport.ua висловлює вкрай негативне ставлення до слів Дмітрія Губернієва.

Микола Степанюк Джерело: Sport24.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 21:01 0

Девід Моєс залишить Вест Хем після завершення сезону 2023/24

Коментарі