Андрій ВОРОБЕЙ: «У збірної України з'явився характер»

Фахівець вважає, що Олександр Петраков підбадьорив команду

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей висловився про перемогу «жовто-синіх» над Боснією і Герцеговиною (2:0) та вихід команди до плей-оф кваліфікації чемпіонату світу.

«Однозначно, я результатом задоволений. І, в принципі, гра давалася українській збірній. Грою нашої команди я теж задоволений. Як я й казав, у цьому матчі не важливо, якою була б гра. У цьому поєдинку важливим був результат. Ми досягли результату та мінімальне завдання виконали. Тепер все ще попереду.

Петраков сказав, чи не важливо, яким буде суперник, бо Україна будь-яку команду обіграє та вийде на мундіаль? Звісно, ​​все можливо. Тим більше, відчувається тренерська рука. У збірної України виник характер. Можливо, до цього Андрій Миколайович якось м'яко спілкувався із гравцями. Наразі видно, що Петраков у цьому плані керує хлопцями. Десь треба і підбадьорити футболістів, десь, можливо, треба й по потиличнику дати. Команда трохи змінилася. А на цьому рівні я вважаю, що взагалі слабких команд немає. Не важливо, з ким ми гратимемо. Гра буде дуже складною. Але це дуже приємно, що головний тренер вірить у команду, і своєю вірою він також вселяє свою впевненість у гравців. Я думаю, що наші гравці повинні це розуміти. І вони в жодному разі не повинні когось боятися, наприклад, Італію, Португалію чи Швецію», - сказав Воробей.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 00:55 1

Михайло провів на полі 90 хвилин

Коментарі