Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Україна має заслужити «французький подарунок»

Фахівець сподівається, що збірна Франції обіграє Фінляндію у відборі до ЧС-2022

Колишній футболіст збірної України Артем Федецький поділився очікуваннями від поєдинку Фінляндія - Франція у відборі до ЧС-2022. У разі перемоги Фінляндії «синьо-жовті» остаточно втратять шанси потрапити до фінальної частини турніру.

- Артеме, вас здивувала в Боснії збірна Фінляндії?
- В якійсь мірі, так. Багато хто припускав, що все вирішуватиметься у матчі Боснія і Герцеговина - Україна, але вийшло так, що зараз усе в руках фінів. Підопічні Маркку Канерви солідно виглядали у поєдинку проти боснійців, причому, перебуваючи довгий час у меншості. Вони по праву обіграли господарів поля. Мені здається, що фіни зіграли навіть не на максимум своїх можливостей.

- Тоді на яку мотивацію ви чекаєте від невмотивованої Франції 16 листопада в Хельсінкі?
- У французів є два, не скажу, що рівноцінні, але топові склади. І тут палиця з двома кінцями. Дуже сподіваюся, що, якщо Дідьє Дешам випустить на поле, так би мовити, експериментальний склад, футболісти вийдуть на поле голодними, вони захочуть довести свою силу головному тренеру. Я впевнений, що легкої прогулянки у фінів не буде. Тим не менш, «французький подарунок» потрібно заслужити. Як? Виграти у боснійців.

- Запитаю прямо: чи Франція переможе Фінляндію?
- Не знаю (посміхається). Дуже хочеться на це сподіватись. Якоюсь мірою збірну України в Гельсінкі може влаштувати і нічия. Але у Зениці треба працювати по повній програмі. Після поразки від Фінляндії боснійці, гадаю, зроблять усе, щоб реабілітуватися перед вболівальниками.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:47 1

Дерек впевнений у перемозі Олександра

Коментарі