Фінляндія – Франція. Прогноз на матч Андрія Воробея

Прогноз експерта на вирішальний матч відбору на ЧС-2022

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч відбору чемпіонату світу Фінляндія - Франція.

У попередньому турі збірна Франції на своєму полі розгромила Казахстан з рахунком 8:0 та з 15 балами в активі забезпечила собі перше місце у групі D, а також путівку на чемпіонат світу. Фінляндія на виїзді, граючи у меншості, перемогла Боснію (3:1) та з 11 очками вийшла на друге місце у групі, випереджаючи третю Україну на два бали.

«Я вважаю, що Франція має виграти у Фінляндії. Французи вже не мають жодних завдань. Але всі чудово розуміють, що футболісти, які не потрапляють до стартового складу, іноді можуть принести більше небезпеки, ніж основа, яка грала весь сезон. З таким складом може, навпаки, ще важче грати.

Я гадаю, що Франція виграє. Так, звісно, Фінляндія - це дуже сильний суперник. Вона це показала в іграх з нами та іншими суперниками. Але, я думаю, що у заключному турі Франція грюкне дверима. Також, думаю, що ми грюкнемо дверима, вдало зігравши з боснійцями. Вірю, що розклад для нас виявиться вдалим.

Думаю, що Франція з рахунком 3:1 у фінів виграє», - сказав Воробей.

Матч Фінляндія - Франція відбудеться 16 листопада. Початок зустрічі - о 21:45.

Андрій Воробей - колишній гравець «Шахтаря» і збірної України. Найкращий бомбардир чемпіонату України сезону 2000/2001. Триразовий чемпіон і володар Кубку України.

Андрій Воробей Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:18 0

Гірники 19-й раз виграли у «Чорноморця» з великим рахунком