Циганик назвав склад збірної України, який розпочне матч у Боснії

Журналіст упевнений, що головний тренер вирішив змінити схему

Журналіст Ігор Циганик впевнений, що збірна України зіграє в матчі відбору ЧС-2022 проти Боснії і Герцеговини за «схемою Шевченка» (4-3-3), яку використовував Олександр Петраков в товариському матчі проти Болгарії. Відзначимо, що в попередніх матчах Петраков грав з трьома центральними захисниками (3-4-3).

«Петраков дав зіграти нашим лідерам, які не мали постійної практики, декого поберіг. Але найголовніше те, що я думав, що з Болгарією він буде грати в 3 центральних захисники. Але він вирішив відразу викласти всі свої козирі, показати боснійцям, як ми будемо грати. Можливо, це правильно, потрібно награвати схему.

Спрогнозувати склад збірної на завтра дуже просто: у воротах Пятов, пара центральних захисників - Забарний і Матвієнко, зліва буде грати Соболь, справа - Тимчик. У півзахисті вийдуть Зінченко, Степаненко і Маліновський, вінгери - Ярмоленко і Циганков, в атаці - Яремчук.

Можу навіть спрогнозувати заміни. Якщо все буде йти за планом, то замість Степаненка на хвилині 60-й з'явиться Сидорчук, також Петраков дасть зіграти Зубкову, можливо, Довбик змінить Яремчука і Шапаренко вийде замість Маліновського. Все ясно, потрібно тільки перемагати», - сказав Циганик.

Гра відбудеться 16 листопада, початок о 21.45.

Читайте також: Олександр ПЕТРАКОВ: «Можливо, я ще не заслужив успіху у збірній України»

Володимир Клепач Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:41 5

Карл Фроч вважає, що британський боксер дуже нервував

Коментарі