Тарас МИХАЛИК: «Ось і настав час істини для збірної України»

Фахівець – про майбутній матч проти Боснії та Герцеговини

Екс-гравець збірної України Тарас Mихалик розповів, що має стати підмогою для наших футболістів у надзвичайно важливому матчі у Боснії.

«Ось і настав час істини. Якщо завтра збірна України не переможе боснійців, у яких вибули з ладу лідери - Едін Джеко та Сеад Колашинац, то цього вже ніхто не зрозуміє. Тим більше, що балканці, на відміну від наших, уже втратили всі шанси пробитися до наступного раунду і в плані мотивації перевага також має бути у гостей.

Тому це саме той випадок, коли все залежить від самих підопічних Олександра Петракова і я вірю, що вони досягнуть бажаного. Адже у нещодавньому спарингу з болгарами наші хлопці продемонстрували зіграність, швидкість і лише з реалізацією були великі проблеми.

Свого часу, виступаючи за «Динамо», ми розгромили «Іллічівець» (9:0) і склалося враження, що тоді ми створили менше гольових моментів, тому вірю, що завтра приціл буде виправлений і наші хлопці виграють щонайменше з перевагою у два м'ячі, що дозволить за додатковими показниками випередити фінів навіть якщо вони створять сенсацію і зіграють внічию з французами. Хоча я впевнений у професіоналізмі чемпіонів світу і навіть якщо вони й виступатимуть в експериментальному складі, то все одно у них вистачає «зіркових» гравців, щоб узяти гору над фінами», - сказав Міхалик.

Нагадаємо, що французи з 15 очками вже гарантували собі путівку до фінальної частини чемпіонату світу, в активі фінів - 11 очок і вони поки що другі. У збірної України - 9 очок та третє місце у таблиці.

Матч Боснія та Герцеговина - Україна відбудеться у вівторок, 16 листопада. Початок о 21:45 за Києвом.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Коментарі