КРАСНІКОВ: «Яким боком президент Дніпра-1 до харківського Металіста?»

Емоційна відповідь віце-президента «Металіста» на звинувачення у нечесній грі

Віце-президент «Металіста» Євген Красніков емоційно відповів на недавні звинувачення команди у нечесній грі з боку почесного президента «Дніпра-1» Юрія Берези.

«Ми робимо великий проєкт, і керує цим проєктом Олександр Ярославський. Ми існуємо півтора року, але ж ви бачите, що відбувається на трибунах, яка відвідуваність наших матчів, які футболісти приїжджають. Чесно кажучи, думаю, що слова Берези - це якесь замовлення. Ми намагалися не зважати на це, але коли президенти клубів УПЛ починають розповідати про суддівство Металіста, для мене це нонсенс.

Без прикладів, без ґрунту. Що й у кого ми вкрали? Коли до назви знаменитої команди приставляють цифру 1, це питання. А коли президент повертає бренд, повертає ім'я Металіста, то просто не вистачає слів обурення. Яким боком президент Дніпра-1 до харківського Металіста? Нехай назве хоч один приклад несправедливого суддівства. Він просто кидає дуже багато слів у повітря. Не можу зрозуміти, чи це якесь замовлення проти нас, чи ще щось.

Але для нас це все дрібниці, ми переживемо. Ми йдемо вперед, а от ці люди, які так говорять про нашого президента та клуб, вони просто смішно виглядають», - сказав Красніков.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 10:25 6

Бували й такі

Коментарі