ШЕВЧЕНКО: «Перехід Миколенка або Зінченка до Дженоа неможливий»

Новий головний тренер «Дженоа» розповів про перші дні в італійському клубі

Новоспечений головний тренер «Дженоа» Андрій Шевченко розповів про свої перші дії в італійському клубі:

«Насамперед, це чудовий виклик для мене. Тренувати в Серії А, в одній із найкращих ліг, де зібрані чудові тренери, престижно. Італійська школа завжди була представлена ​​хорошими тренерами. Для мене це великий виклик. Буде дуже складно, але, я думаю, ми впораємось із цією ситуацією. Робитимемо все для того, щоб залишитися в Серії А.

Які будуть трансфери взимку? Обговорювали з керівництвом багато моментів. Завтра важливий день - переходить клуб від старого власника до нового, це паперові питання. Клуб має серйозні амбіції, але вони залежатимуть від того, як команда виступить у Серії А - залишиться там чи ні. Ми обговорювали це питання. Коли відкриється трансферне вікно, коли клуб побачить, як він хоче посилити команду, тоді ми обговорюватимемо ці питання.

У нас відбувся одразу контакт із власником. Клуб вийшов на мене напряму. Вони зробили довге інтерв'ю зі мною, і потім надійшла пропозиція. У мене є прямий контакт із власником та радою директорів, куди входять компетентні люди, які розуміються у ситуації.

Трансфер до «Дженоа» Миколенка чи Зінченка? Це неможливо. За італійським законодавством можна мати лише двох гравців не з Євросоюзу. Цей ліміт уже вичерпано.

Матч збірної України проти Боснії? Команда готова і фізично, і психологічно. Не дивився матч із Болгарією, але подивився відгуки. Бажаю тренерському штабу та команді удачі. Я завжди вас підтримуватиму, я завжди з вами. Збірна України завжди буде командою мого життя».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:12 0

«Атлетіко» – один із головних претендентів на трансфер українця

Коментарі