ПАВЕЛКО: «200 вболівальників з України зможуть відвідати матч у Боснії»

Матч Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться 16 листопада о 21:45 у Зениці

Президент УАФ Андрій Павелко розповів, що 200 українських уболівальників зможуть відвідати матч кваліфікації ЧС-2022 проти Боснії та Герцеговини.

«Ще кілька днів тому були проблеми з присутністю вболівальників з України на матчі. Сьогодні можу порадувати, що будуть вболівальники. Ми відстояли, щоби представництво України було на цьому матчі. Сьогодні ми закінчили переговори, а завтра вранці на сайті УАФ буде інформація про те, як підтримати нашу збірну.

Це невелика кількість, але там і стадіон невеликий. Нам буде виділено нашу квоту за стандартами УЄФА. Щасливчики, які потраплять на цей матч, підтримуватимуть з перших секунд нашу збірну на стадіоні.

Стадіон маленький, тож гостьовий сектор зможуть відвідати 200 наших уболівальників. Плюс наша невелика делегація, яка представлятиме УАФ. Я думаю, кожен наш голос буде чути в ефірі. Наші вболівальники всім серцем підтримуватимуть команду».

Матч Боснія та Герцеговина - Україна відбудеться 16 листопада о 21:45 у місті Зениця. Стадіон «Біліно Поле» вміщує 15 тисяч глядачів.

Недопуск глядачів. УАФ звернулася до УЄФА зі скаргою на дії Боснії

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 06:35 0

Контракт українського голкіпера з королівським клубом розрахований до літа 2025 року

Коментарі