Екс-тренер юнацької збірної Росії може очолити Колос із Ковалівки

Денис Бушуєв потрапив у шорт-лист кандидатів, як і Михайленко із Григорчуком

Ковалівський «Колос» у паузі УПЛ, що спричинена іграми національних збірних, розраховує визначитись із новим головним тренером команди. Керівництво клубу розглядає кілька варіантів.

Президент «Колоса» Андрій Засуха провів переговори з трьома кандидатами. До українських фахівців Романа Григорчука та Дмитра Михайленка додався німецький тренер з російським корінням Денис Бушуєв.

Денис Бушуєв став ще одним претендентом на роль наступника Руслана Костишина та Сергія Кузнєцова. 39-річний уродженець Санкт-Петербурга з німецьким паспортом вже зустрічався з керівництвом «Колоса» і справив на його босів позитивне враження, оскільки у «Колосі» вирішили змінити вектор розвитку клубу з акцентом на європейську модель.

Денис Бушуєв як футболіст розпочинав кар'єру у «Зеніті», а потім у молодому віці переїхав до Німеччини, де виступав за команди «Герта», «Оберхаузен» та «Мюнхен 1860». Після цього Бушуєв перейшов на тренерську роботу. Починав у академії мюнхенського клубу, співпрацював із тренером «Лейпцига» Юліаном Нагельсманном, у 2016 році деякий час був в.о. головного тренера «Мюнхен 1860». У Росії цей фахівець очолював юнацьку збірну та тренував «Ленінградець».

Керівництво «Колоса» не має наміру відтягувати питання з призначенням нового головного тренера на зимовий антракт, щоб новий наставник в осінніх матчах чемпіонату, що залишилися, встиг познайомитися з потенціалом наявних виконавців та якісно провів зимові збори.

Микола Степанюк Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 06:11 1

Команди вже гарантували собі остаточні 2-ге та 3-тє місця у таблиці

Коментарі