Хорватія – Росія. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

«Шашковим» необхідно перемагати, щоб отримати пряму путівку на Мундіаль

У неділю, 14 листопада, у Спліті на стадіоні «Полюд» відбудеться матч заключного туру групового раунду європейської кваліфікації чемпіонату світу-2022, в якому місцева збірна Хорватії прийматиме національну команду Росії. Стартовий свисток пролунає о 16:00 за Києвом.

Хорватія

«Шашкові» є завсідниками фінальних частин чемпіонатів світу та Європи. На даний момент саме вони - діючі віце-чемпіони планети, оскільки в 2018 році на Мундіалі у Росії капітулювали лише у фінальному поєдинку, програвши Франції (2:4).

У нинішньому відборі команда Златка Даліча після того, як підвищила планку очікувань своїх уболівальників, просто зобов'язана виходити на чемпіонат світу з першого місця. За тур до кінця відбору хорвати посідають друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від Росії на два бали. Тому в майбутньому матчі їх влаштує лише перемога.

Росія

Збірна Росії під керівництвом Валерія Карпіна, який очолив команду після Євро-2020, провела шість поєдинків і досягла в них майже максимального успіху, набравши 16 очок з 18 можливих. Причому нічия була в дебютному для Карпіна поєдинку якраз із Хорватією (0:0).

У виїзному поєдинку з хорватами Росію, яку вважають аутсайдером, нічия теж влаштує, адже будь-який результат, окрім поразки, збереже за нею перше місце в групі й дасть пряму путівку на Мундіаль. У разі фіаско у росіян ще буде шанс поборотися за вихід на чемпіонат світу у стикових поєдинках.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Хорватія переможе. Нашою ставкою буде позиція - П1 із коефіцієнтом 1.64 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

Хорватія: Грбич - Соса, Гвардіол, Чалета-Цар, Юранович, Пашалич, Брозович, Модрич, Перішич, Крамарич, Маєр.

Росія: Сафонов - Караваєв, Джикія, Дівеєв, Сутормін, Головін, Баринов, Єрохін, Мостовий, Смолов, Міранчук.

14 листопада, неділя

Хорватія - Росія
Спліт. Стадіон «Полюд». 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua - 2:1
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 06:12 2

Калле Зауерланд оцінив перемогу українця

Коментарі