ГАЛЛІАНІ: «Усіляко намагався відмовити Шевченка від переходу до Челсі»

Колишній віце-президент «Мілана» – про повернення українця до Італії

Колишній віце-президент «Мілана» Адріано Галліані прокоментував призначення Андрія Шевченка на посаду головного тренера «Дженоа».

«Ми витратили багато грошей на купівлю Андрія, але воно того вартувало. Я пам'ятаю, як ми з Арьєдо Брайдою (колишній генеральний менеджер «Мілана» - прим.) їздили до нього до Києва на матч Ліги чемпіонів проти «Панатінаїкоса». Це було 25 листопада 1998, було дуже холодно. Я повернувся до готелю і спав у своєму пальті.

Крім Гуннара Нордаля, великого нападника 1950-х років, Шева - найкращий бомбардир «Мілана», чудовий гравець. Серед багатьох я хочу згадати його гол у півфіналі ЛЧ проти «Інтера» у найславетніший рік.

Я завжди любив його, як і Брайда, як і Берлусконі. Я всіляко намагався відмовити його від переходу до «Челсі», але безуспішно. Шева - це історія «Мілана», але тепер він прийшов до найстарішого клубу Італії, бажаю йому удачі. Він став першокласним тренером, бо скрупульозний та точний. За допомогою мудрого Тассотті він також досягне успіху в Італії», - сказав Галліані.

Читайте також: Андрій ШЕВЧЕНКО: «Контракт із Дженоа на 2,5 роки, ми будуємо майбутнє»

Володимир Клепач Джерело: La Gazzetta dello Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 06:31 7

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія)