Збірна України від Ліги TMS вирушила на чемпіонат світу в Арабські Емірати

Категорія дітей та підлітків змагатиметься 14 листопада

Міжнародний турнір з бразильського джиу-джитсу відбудеться в Абу-Дабі. У склад збірної Ліги TMS увійшли 16 спортсменів різних вікових категорій. Серед них є два чорних пояси: Максим Рувінський та Віктор Горбовський. Обидва є професорами академії Checkmat в Києві та в Запоріжжі відповідно.

Підтримати членів збірної та також виступити на чемпіонаті світу вирішили президент Ліги TMS Шай Гутман та віце-президент Сергій Погосян.

«Мої сини будуть боротися на цьому турнірі. Я завжди намагаюсь бути для них прикладом та авторитетом, тому прийняв рішення теж стати учасником цих змагань. Згодом народилася ідея створити збірну Ліги TMS, у складі якої ми зібрали дітей та двох чорних поясів. Вони виступають та виграють на наших турнірах і вже мають власних фанатів на території України. Для всіх нас це буде дуже цікавий досвід, а для юних спортсменів - можливість подорожувати світом», - розповідає Шай Гутман.

Категорія дітей та підлітків змагатиметься 14 листопада. Чорні пояси та компетитори категорії Master боротимуться 15 та 16 листопада.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:38 141

У саудівському Ер-Ріяді пройшло велике шоу боксу