Валерій ЛУЧКЕВИЧ: «У Петракова є питання до захисників»

Захисник «Дніпра-1» - про матч Україна – Болгарія

Захисник «Дніпра-1» Валерій Лучкевич поділився очікуваннями від товариського матчу Україна - Болгарія, який відбудеться сьогодні, 11 листопада в Одесі:

«На мій погляд, цей поєдинок принесе користь українській збірній насамперед у плані ігрової практики. Міркуйте самі: наші лідери Андрій Ярмоленко та Олександр Зінченко, на жаль, на клубному рівні з'являються на полі рідко і сьогодні у них з'явиться шанс відчути ігровий тонус.

Також, напевно, Олександр Петраков захоче переконатися, в яких кондиціях знаходиться Руслан Маліновський, який досить тривалий час був поза головною командою країни. Думаю, що Петраков має питання і до захисників, яким не завжди вистачає надійності.

Я не збираюся стверджувати, що сьогоднішнє суперництво пройде у жорсткій боротьбі, проте футболісти не особливо ризикуватимуть, адже для українців найважливіший матч - наступний, з боснійцями. Однак оскільки гравцям обох збірних є що доводити, то впевнений, що вболівальники, які прийдуть на стадіон в Одесі, не помиляться».

Олег Дідух Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 06:15 8

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера