Андрій ПАВЕЛКО: «Ріццолі погодився стати куратором українських рефері»

Остаточне рішення щодо призначення спеціаліста ухвалить Виконком УАФ

Президент УАФ Андрій Павелко заявив, що італійський фахівець Нікола Ріццолі погодився стати куратором українських рефері. Остаточне рішення буде ухвалено Виконкомом УАФ, який відбудеться 17 листопада.

«Українські арбітри матимуть змогу отримувати знання і досвід від одного з кращих рефері сучасності - Ніколи Ріццолі. Сьогодні зірковий італійський спеціаліст на моє запрошення побував у Будинку футболу. Разом з головою Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, контракт якого нещодавно було продовжено, та нашими арбітрами поспілкувалися з Ніколою та обговорили перспективи нашої співпраці на майбутнє.

Ріццолі погодився на мою пропозицію стати куратором підготовки українських рефері і, в разі підтримки такої ініціативи Виконкомом, засідання якого попередньо заплановано на 17 листопада, команда УАФ отримає нове потужне підсилення вже найближчим часом.

Про авторитет Ніколи Ріццолі у світовому арбітражі говорять його високі досягнення. Серед іншого, це звання найкращого рефері світу, яке він отримував двічі поспіль. А це означає, що українські колеги Ніколи з початком нашої співпраці отримають чудові можливості для професійного росту. Вірю, що вони успішно їх реалізують! Впевнений, що тандем двох таких висококласних спеціалістів, як Лучано Лучі і Нікола Ріццолі, дасть потужний імпульс для подальшого розвитку українського арбітражу!», - написав Павелко.

Михайло Шаповалов Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 червня 2024, 05:41 8

1 червня королівський клуб обіграв у фіналі єврокубкового турніру Боруссію Дортмунд 2:0

Коментарі