Рейтинг ATP. Надаль опустився на шосте місце, Звєрєв повернувся до топ-3

Хуберт Хуркач поновив особисте досягнення

Минулого тижня чоловіки зіграли Мастерс у Парижі. Титул розіграли Новак Джокович та Даніїл Медведєв, які посідають перші місця у світовому рейтингу. Переміг серб, який ще більше збільшив перевагу над рештою суперників.

У першій десятці відбулося кілька змін. Александр Звєрєв посунув Стефаноса Циципаса з третього рядка, повторивши особистий рекорд. Рафаель Надаль опустився на шосту позицію, пропустивши вперед Андрєя Рубльова, який також повторив особисте досягнення. Поляк Хуберт Хуркач обійшов Янніка Сіннера і став дев'ятим, так високо він ще не піднімався.

Топ-10 рейтингу ATP



Щодо українців, то Ілля Марченко втратив один рядок, а Сергій Стаховський - два. Трохи покращили позиції Віталій Сачко, Владислав Орлов, Данило Калениченко та Ілля Білобородько. В інших ситуація трохи гірша.

Українці у топ-750 рейтингу ATP

За результатами Чемпіонських перегонів визначилися всі вісім учасників Підсумкового турніру ATP. Це Новак Джокович, Даніїл Медведєв, Александр Звєрєв, Стефанос Циципас, Андрєй Рубльов, Маттео Берреттіні, Хуберт Хуркач та Каспер Рууд.

Чемпіонська гонка ATP

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 15:05 12

Команда Коваля ризикує опинитись у неприємному становищі перед останнім туром