Президент Руху жорстко відповів Вацку за критику своєї команди

Григорій Козловський залишився незадоволеним словами футбольного експерта

Президент «Руху» Григорій Козловський відповів коментатору Віктору Вацку, який розкритикував львівський клуб за матч із «Олександрією».

«Вікторе, якщо ти звернеш увагу на «Олександрію», то у команди одна з найшвидших контратак цього року. Якби ти, Вікторе, подивився, то олександрійці на виїзді обіграли «Шахтар» та «Зорю», а переможний гол від «Динамо» пропустили лише на 95-й хвилині.

Тому хочу підтвердити слова Кучука: «Браво, команда». У нас 9 осіб із ковідом, Борячук та Федорчук за день до матчу з «Олександрією» провели перше тренування за 2,5 тижні. Розповідати нам у цій критичній ситуації, що ми мали бігти вперед... Можливо, тобі варто півроку попрацювати тренером та показати нам, як це робиться. А не розказувати.

Ви запропонували нам та «Інгульцю» помінятися місцями з «Металістом», у вашій передачі звучать слова, що це чемпіонат аграріїв. Діти, ви цим аграріям пам'ятники ставити повинні. Ці аграрії, які з ранку до ночі тяжко працюють на полях, 90% усіх грошей несуть не додому, а у футбол. А ви кажете, що в УПЛ колгоспники грають. Ви щось переплутали, друзі. Або зробіть собі чемпіонат із 3-4 команд і грайте. Подивимося, що ви награєте у цьому чемпіонаті.

Ви маєте право критикувати, але маєте говорити про дві сторони медалі. Ви платите 200 000 доларів за телепул та хочете отримати картинку як в Англії. Ви нічого не переплутали, хлопці? В Англії картинка коштує 5 мільярдів фунтів за 3 роки. У Польщі річний бюджет телепулу становить 78 мільйонів доларів, це по 4 333 000 на команду. А в нас команда отримує 200 тисяч, а бюджет команд із телепулу складається на 25-30%. Тобто, з того, що ви нам платите, має складатися бюджет клубів. 600 000 доларів на 12 місяців. А це виїзди, готелі, харчування, зарплата футболістів, персоналу та тренерів. Ви хочете отримати 60 000 доларів? За 3 рублі ви не купите московську ковбасу, за 3 рублі ви отримаєте їжу для собак. І це не факт.

Про це треба говорити, а не про те, що «Металіст» треба поміняти місцями з «Інгульцем», «Колосом», «Рухом». Хто там вам ще не подобається. Ми можемо помінятися, можемо зробити свій чемпіонат аграріїв. Подивимося, хто що награє.

Я хотів би звернутися до всіх президентів клубів УПЛ і зробити як в Англії - відмовитися від цих копійок і подачок і показати, що ми і без них можемо жити. А тоді подивимося, може, і з'явиться хтось гідний, який дасть гідні гроші нашій гідній лізі», - сказав Козловський.

Володимир Клепач Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 червня 2024, 23:23 0

Відомий тренер розповів про майбутній товариський матч

Коментарі