МУДРИК:«Відпрацьовували ідею Містера на тренуваннях, виходило не випадково»

Півзахисник «Шахтаря» прокоментував матч Ліги чемпіонів із «Реалом»

Півзахисник «Шахтаря» Михайло Мудрик прокоментував матч Ліги чемпіонів із «Реалом» (1:2) та поділився враженнями від протистояння з королівським клубом.

- Твої враження від матчу на цьому великому стадіоні? Як дізнався, що вийдеш у стартовому складі?

- Емоції подвійні. Так, ми грали проти великої команди на легендарному стадіоні, але результат не той, що хотіли отримати. За день до матчу Містер сказав, що, можливо, я гратиму, і попросив бути готовим. Він підготував мене психологічно і запитав, чи не буде в мене страху та мандражу. Я відповів, що страху немає і, якщо він вважатиме за потрібне мене випустити, я буду готовий.

- Ти засмучений, тому що розумієш, що у такого «Реала можна було відбирати очки?

- Я думаю, «Реал» - якщо не найсильніша, то одна із найсильніших команд у світі. Коли «Реал» грає добре, то навіть таким топ-клубам, як «Барселона» та «Баварія», важко. Сьогодні, гадаю, по грі ми не поступалися, і нічия - це як мінімум той результат, який мав бути. Але фортуна і, можливо, рішення арбітра були не на нашу користь.

- Розкажи про взаємодію з Ісмаїлі, адже він часто опинявся на позиції центрального нападаючого. Ви мали особливу ідею на матч?

- Так, це ідея Містера. Ми відпрацьовували її на тренуваннях, і все виходило не випадково. Багато разів награвали взаємодії з центральним нападником, крайнім захисником та крайнім півзахисником на тренуваннях.

- У чому головна ідея цієї взаємодії?

- Хтось постійно відкривається за спину і веде гравців, тобто йому піде пас, або він звільнить місце для крайнього нападника або захисника. Там уже з'явиться вільна зона, і можна розганяти атаку, або розвивати наступ два в одного, або самому йти в обіграш.

- Сьогодні ти грав проти Карвахаля, Каземіро. Як було зіткнутися з такими серйозними футбольними іменами?

- Топові відчуття. Я розумію, що це найкращі гравці у світі.

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 11:30 9

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Коментарі