Рома - Буде-Глімт. Прогноз та анонс на матч Ліги конференцій

Римлянам необхідно реабілітуватися за приниження у Норвегії

У четвер, 4 листопада, у Римі на арені «Стадіо Олімпіко» відбудеться матч 4 туру групової стадії Ліги конференцій УЄФА, в якому «Рома» прийме «Буде-Глімт». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за Києвом.

«Рома»

Команда Жозе Моурінью посідає друге місце у турнірній таблиці групи С. У неї в активі 6 очок, здобуті двома перемогами при одній поразці. Єдине фіаско у «Роми» дуже болісне. Вона у попередньому матчі турніру отримала 1:6 на полі свого майбутнього суперника - «Буде-Глімт». До цього «вовки» розгромили вдома софійський ЦСКА (5:1), а потім на виїзді переграли луганську «Зорю» (3:0).

Минулого вікенду «Рома» у чемпіонаті Італії в рідних стінах програла «Мілану» - 1:2. Після цієї невдачі у турнірній таблиці Серії А римляни посідають 4 місце, маючи 19 очок після 11 поєдинків. У шести матчах «Рома» виграла, в одному задовольнилася нічиєю та зазнала 4 поразки.

«Буде-Глімт»

Команда Х'єтіля Кнутсена є одноосібним лідером квартету С Ліги конференцій УЄФА. Після трьох турів вона не має у пасиві невдач, натомість двічі перемогла та одного разу зіграла внічию. Маючи 7 очок, Буде-Глімт знаходиться на один пункт попереду Роми, на 4 випереджає луганську Зорю і на шість - ЦСКА з Софії. Стартували норвежці з перемоги 3:1 вдома над «Зорею», після чого поділили очки з «армійцями» Софії - 0:0. Ну, а далі була згадана вже велика перемога на своєму полі над «Ромою» - 6:1.

Цікаво, що і у турнірній таблиці Вищої ліги чемпіонату Норвегії «Буде-Глімт» теж одноосібно лідирує. При цьому з добрим відривом від переслідувачів. У 25 матчах підопічні Кнутсена набрали 54 очки (16 перемог, 6 нічиїх, 3 поразки). Вони на 7 пунктів випереджають «Мольде», що йде другим. Виходячи з поточних турнірних розкладів, «Буде-Глімт» впевнено рухається до перемоги у національному чемпіонаті, який, нагадаємо, проходить за системою «весна-осінь».

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Рома» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція - П1 із коефіцієнтом 1,32 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Рома»: Руй Патрісіо - Карсдорп, Ібаньєс, Манчіні, Вінья, Крістанте, Верету, Дзаньоло, Мхітарян, Аль Шаараві, Абрахам.

«Буде-Глімт»: Хайкін - Сампстед, Ме, Лоде, Бьоркан, Бранстед, Берг, Конрадсен, Сольбаккен, Пеллегріно, Ботхейм.

4 листопада, четвер

«Рома» - «Буде-Глімт»
Рим. «Стадіо Олімпіко». 22:00
ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:1
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі