Реал – Шахтар. Прогноз на матч Младена Бартуловича

Експерт дав прогноз на матч Ліги чемпіонів

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на матч 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Реал» - «Шахтар».

«Реал» після перемоги над «Шахтарем» у Києві (5:0) у матчах чемпіонату Іспанії двічі переміг у Ель-Класіко з «Барселоною» (2:1) і в поєдинку з «Ельче» (2:1). Також мадридці зіграли внічию 0:0 з «Осасуною». «Шахтар» після поєдинку з мадридцями тричі переміг у матчах з «Ворсклою» (2:0), «Чорноморцем» (3:0) та «Десною» (4:1).

П'ять разів зустрічалися ці команди. Двічі виграв «Шахтар», до речі, у рамках минулої Ліги чемпіонів. Тричі переміг «Реал» у цих протистояннях. Ігри за участю «Реала» та «Шахтаря» досить гольові. «Реал» у рамках Ліги чемпіонів 2015/2016 виграв у «гірників» із рахунками 4:0 та 4:3. У минулій Лізі чемпіонів «Шахтар» переміг «вершкових» 3:2 та 2:0. А в цій єврокубковій кампанії іспанці обіграли українську команду з рахунком 5:0.

На даний момент у групі D Ліги чемпіонів «Шахтар» з 1 очком знаходиться на четвертому місці, «Реал» з 6 балами йде другим. У першого «Шерифа» також 6 очок, третій «Інтер» набрав 4 бали.

«За рахунок чого «Шахтар» може взяти очки у Мадриді? «Шахтар» має гарну організацію в контратаках. Тому вони швидкими переходами можуть загрожувати воротам «Реала». Але досягти позитивного результату в Мадриді «Шахтарю» буде дуже складно», - сказав Бартулович.

Матч «Реал» - «Шахтар» відбудеться 3 листопада. Початок зустрічі - о 19:45.

Младен Бартулович Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 20:50 0

4 травня королівський клуб виграв у «Кадіса» з рахунком 3:0