Роберто ДЕ ДЗЕРБІ: «Це випадковість, що Шахтар ще не забивав у ЛЧ»

Наставник відповів на запитання перед матчем Ліги чемпіонів

Наставник «Шахтаря» Роберто Де Дзербі оцінив матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Реала». Гра відбудеться 3 листопада, початок о 19.45.

- Грають лідер та аутсайдер. Ви дотримуватиметеся тієї ж філософії гри?

- Ми продовжимо грати з тими самими принципами гри, що й раніше. Я вважаю, що ми продовжимо прогресувати, якщо гратимемо проти таких складних суперників. А тому ми продовжуватимемо грати в нашому стилі. І не має значення, сильний суперник чи ні. Дотримуватимемося наших принципів футболу.

- Чи мінятимете ви щось в обороні після домашнього матчу з «Реалом»?

- У суперника багато чудових гравців. Той самий Вінісіус, який класно зіграв із «Барселоною». І ми спробуємо більше уваги звертати на нього та Бензема. Але ми маємо свою філософію і свій шлях, і ми продовжуватимемо грати так, як граємо.

- Чому не вигравали ще у Карло Анчелотті? Дається взнаки його досвід?

- Вже казав, що Анчелотті - це приклад для всіх італійських тренерів. Він вміє передати спокій своїм гравцям. Він довів все своєю роботою в Італії, Англії, Іспанії та інших країнах. Ми дивимося на нього та беремо приклад.

- Що думаєте з приводу Вінісіуса? Чи стане зіркою?

- Думаю, Вінісіус - приклад для багатьох гравців. Він показує рівень і в Європі, і у Ла Лізі. Він у такому віці вже показує свої якості у такій складній команді.

- Пройшла половина групового етапу Ліги чемпіонів. Не забили жодного гола - вас це хвилює?


- Думаю, це випадковість, що ми не забили. Проти «Шерифа» ми мали 25 ударів. Проти «Інтера» та «Реала» були свої шанси, тож це просто випадковість. І не забуваємо, що два матчі із трьох ми грали без Траоре. Це не виправдання, але це факт. Без нього нам тяжко.

- Дентіньйо добре грає проти «Реала». Чи побачимо ми його? І що з приводу контракту, який вже закінчується?

- Дентіньйо у заявці, він може зіграти, але я склад ще не визначив. Щодо контракту Дентіньйо, то ми залишилися без Траоре, тому є питання. Щодо контракту ще не вирішено нічого.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 15:18 7

Легендарні українські спортсмени зробили спільну фотографію

Коментарі