Мірча ЛУЧЕСКУ: «Це буде Барселона Кумана. За три дні нічого не зміниш»

Наставник «Динамо» відповів на запитання журналістів напередодні домашнього матчу із каталонцями

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу на прес-конференції поділився очікуваннями від матчу четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів, у якому його команда зіграє проти каталонської «Барселони».

- Після матчу з «Маріуполем» ви були незадоволені грою своєї команди. Чи вдалося налаштувати футболістів на поєдинок із «Барселоною»?
- Невже на гру із «Барселоною» треба мотивувати когось? Я чув тут питання, що вони не мають того гравця, не мають іншого. «Барселона» це «Барселона». Будь-який гравець, який приїхав сюди, є якісним. У нас немає гравця, за якого відступні мільярд, а у них є. Ми маємо хороших якісних гравців, завтра ми це побачимо.

- Ви, мабуть, почали готуватись до «Барселони» не вчора. Наскільки втрати Піке та Агуеро змусили вас змінювати підготовку?
- Це неістотно, тому що відсутність Піке компенсує Гарсія, який також добре грає. Це майбутнє «Барселони». Він набагато молодший і хороший гравець, а Агуеро не особливо грав останнім часом. Тому сказати, що його відсутність - це проблема...

Тим більше, що є Депай, який на даний момент є ударною силою команди. Грає добре та забиває. Звісно, ​​далася взнаки на весь клуб відсутність Мессі. З його відходом втратила у плані психології вся команда. І у нас відсутні Попов та Бесєдін, найважливіші гравці для нашої команди. Відсутність одного-двох гравців нічого не змінює у плані гри, грає «Динамо» проти «Барселони». Я впевнений, що ми зіграємо добрий матч завтра.

- Це буде «Барселона» Кумана чи нова «Барселона»?
- За три дні нічого не зміниш, нова «Барселона» не може бути. Грають ті гравці, які готові фізично та здорові.

- Зміна тренера в «Барселоні» може піти на користь каталонцям, чи навпаки допоможе «Динамо»?
- Поки що жодних змін немає, бо вони не виграли у «Алавеса». Завжди важко щось змінити за три дні. Серхі Бархуан не мав часу щось змінити.

- Наскільки важливо грати за своїх трибун у плані боротьби за очки?
- Я хотів би, щоб усі вболівальники, які будуть присутні на матчі, підтримували команду та штовхали її вперед.

- Наскільки великою проблемою є втрата Віталія Миколенка та хто може замінити його на лівому фланзі?
- У зв'язку з тим, що Миколенко вибув щонайменше на два тижні, я вирішив подивитися на Шабанова на той випадок, якщо Караваєв не зможе чи щось із ним трапиться. Це не означає, що Караваєв не гратиме на цій позиції. Я просто вирішив подивитись, як це може бути в майбутньому.

Нагадаємо, що поєдинок «Динамо» - «Барселона» відбудеться 2 листопада у Києві на НСК «Олімпійський». Стартовий свисток пролунає о 22:00.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 22:37 35

Юніори донецького «Шахтаря» програли київському «Динамо» з рахунком 1:2

Коментарі