ФОТО. У Києві завершився перший турнір Олега Блохіна

У турнірі взяли участь 73 команди

У п'ятницю на штучних полях НТК ім. В. Баннікова завершився перший Турнір Олега Блохіна. У змаганнях взяли участь 73 команди з 10-ти районів столиці, сформовані з гравців не старших 2012 року народження.

Із 23-го по 28 жовтня команди змагалися, щоб виявити найсильніших у Дарницькому, Дніпровському, Голосіївському, Деснянському, Оболонському, Печерському, Подільському, Святошинському, Шевченківському та Солом'янському районах, а 29-го числа 10 найкращих колективів зіграли між собою вирішальні матчі. У підсумку кожна з 10-ти команд-фіналістів отримала від УАФ кубки, медалі, дипломи та футбольні м'ячі.

Володар «Золотого м'яча» та найкращий футболіст Європи 1975 року, а нині - співголова Комітету національних збірних команд УАФ та співголова Ради стратегічного розвитку професіонального футболу УАФ Олег Блохін висловив думку, що подібні турніри мають проводитися по всій Україні, а нові покоління в першу чергу повинні знати про наших футбольних героїв. «Україна має трьох володарів «Золотого м'яча». Думаю, що майбутні футболісти мають знати не лише Мессі, Роналду та Мбаппе, їм потрібно розповідати й про успішні приклади наших відомих футболістів. Свого часу ми представляли нашу країну на найвищому міжнародному рівні й робили все, що було в наших силах, щоб досягти найвищих вершин. Як би не склалася ваша доля у футболі, я бажаю вам вирости справжніми патріотами нашої країни та добрими людьми!», - зазначив Блохін.

Олександр Тішура Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 23:32 6

Бразилець Андре Феліпе у футбол вже награвся...

Коментарі