Інгулець – Верес. Прогноз на матч Сергія Нагорняка

Фахівець зробив прогноз на матч УПЛ

Відомий український тренер Сергій Нагорняк зробив прогноз на матч 13-го туру УПЛ «Інгулець» - «Верес».

«Верес» 27 жовтня грав матч Кубка України, в якому поступився на своєму полі полтавській «Ворсклі» (1:3).
У попередньому турі УПЛ «Інгулець» програв «Металісту 1925» з рахунком 0:4. «Верес» виявився сильнішим за «Маріуполь» (2:0).

У турнірній таблиці чемпіонату України команда з Петрового із 8 очками перебуває на 13 місці. Колектив із Рівного з 18 очками розташувався на 8 позиції.

Гравці «Вереса» набрали очки, знаходяться нагорі турнірної таблиці УПЛ. Команді із Рівного психологічно легше. «Інгульцю» складніше. Але оскільки «Інгулець» грає вдома, можливо, в цьому поєдинку буде зафіксована нічия. Чи може після того розбору польотів заграти по-іншому «Інгулець»? Так-так, футболісти «Інгульця» мають якось стрепенутися», - сказав Нагорняк.

Матч «Інгульець» - «Верес» відбудеться 30 жовтня. Початок зустрічі о 19.30.

Сергій Нагорняк - в минулому відомий український футболіст. Виступав за «Ворсклу», вінницьку «Ниву», житомирський «Хімік», московський «Спартак», «Дніпро», «Металург» з Новомосковська, донецький «Шахтар», київський «Арсенал», запорізький «Металург», «Волинь», «Ірпінь» і китайські клуби. Зіграв 14 матчів за збірну України. Нині працює тренером збірної України U-16.

Сергій Нагорняк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 02:22 0

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Коментарі