КУЧЕР: «Все вирішить жеребкування. Металіст з будь-яким суперником гратиме»

Головний тренер «Металіста» розповів про кубковий матч проти «Колоса»

Головний тренер «Металіста» Олександр Кучер поділився своїми враженнями від переможного матчу 1/8 фіналу Кубка України проти «Колоса» (1:0):

- Заслужена перемога. Усі, напевно, бачили, що відбувалося на футбольному полі. 1:0, хоча реалізуй ми свої моменти, особливо на початку першого тайму, могло бути й більше. Але є цей рахунок, дивимось вперед і готуємось до наступного матчу.

- Виконувач обов'язків головного тренера «Колоса» - Сергій Кузнєцов, з яким ви грали у «Металісті» у 2004-2006 роках. Чи були у вас спогади, чи спілкувалися з ним?

- Ні, ми лише перед грою трохи поговорили, побажали один одному удачі.

- Якого суперника хотіли б отримати до 1/4 фіналу?

- Це вирішить жеребкування. Ми не обираємо, з будь-яким суперником належить грати.

- Після виходу Пейшото на поле у ​​складі «Металіста» опинилося чотири легіонери, чого не можна дозволити у Першій лізі. Чи задовільняє вас як тренера відсутність у Кубку такого жорсткого ліміту?

- Нам немає різниці, хто грає - легіонер чи українець. Ми могли всіх легіонерів випустити зі старту, але виходять найсильніші. Хто сильніший, той і грає.

- Коли ви міняли Балулі на Підлепенця, то дуже довго і затято налаштовували його на гру. З трибуни це виглядало дуже гарно. Що ви йому казали?

- Заводив його, щоб він вийшов із бажанням, бився за команду, за емблему, не прибирав ноги, не програвав боротьбу. Заряджав його.

Микола Степанюк Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 16

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі