ВІТІНЬЙО: «Сказав Луческу, що він може мені довіряти на позиції нападника»

Бразильський легіонер «Динамо» – про роль головного тренера у його трансфері

Бразильський легіонер Вітіньйо «Динамо» розповів, як Луческу особисто цікавився його кандидатурою перед трансфером.

«Ті футболісти, які були в «Атлетіко Паранаенсе» говорили, що Луческу дзвонив їм і запитував про мене. Вони багато мені розказали про цього тренера, як він працює. Те, що я почув, мені сподобалося. Круто, коли в тобі зацікавлений головний тренер. Це мене і переконало обрати саме «Динамо».

Луческу в Бразилії знають як тренера «Шахтаря», який виховав дуже багатьох бразильців, дуже допомагав їм у всьому.

Марсіо Азеведо розказав мені про місто, країну, специфіку українського футболу. Переважно, це все були позитивні речі. А от коли я говорив з Даніло Сілвою, він так розповів мені про «Динамо», про клуб, структуру, що я аж закохався в «Динамо».

Поки мені трохи важко адаптуватися, але це не є чимось неможливим. Мабуть, найважчим під час адаптації буде мороз, вже відчуваю, як іноді буває холодно. До всього іншого я звикну і все буде добре. Я спокійний і налаштований працювати.

Моя основна позиція - лівий вінгер. Але ми говорили з Містером, що в Бразилії я іноді виходив в центрі, на позиції під нападником. Ми поговорили, і я сказав, що він може мені довіряти, тому що я буду все робити максимально від себе залежне, щоб допомогти команді», - сказав Вітіньйо.

Читайте також: ВІТІНЬЙО: «Не повірив, що Луческу 76 років. Він сповнений енергії»

Володимир Клепач Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 13:53 0

Каталонський клуб гарантував собі участь у Лізі чемпіонів

Коментарі