Юрій ВІРТ: «Є питання до організаторів турніру, до транслятора»

Наставник «Вереса» вважає, що календар складено несправедливо

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт прокоментував поразку від полтавської «Ворскли» (1:3) у матчі 1/8 фіналу Кубка України.

«Сьогодні нам не вистачило голу, забитого до перерви. Я подякував команді за гру. Ми провели хороший матч. Поступилися в рахунку на табло, але не за змістом гри. На жаль, ми більше помилялися в обороні.

Результат першого тайму - несправедливий. Ми не використали свої моменти. Потім були змушені активніше йти вперед, високо пресингувати. А другий гол і вилучення - закрили гру.

Так, нам було непросто. Бо були змушені вдатися до ротації. А «Ворскла» грала основою. Тому є питання до організаторів турніру, до транслятора. Чому «Ворскла» після сьогоднішньої кубкової гри у чемпіонаті грає в понеділок, а ми - в суботу? Чому «Олександрія» та «Металіст 1925», які вчора відіграли на Кубок, матчі чемпіонату проводять у неділю, а нам вже завтра їхати в гості до «Інгульця»?

Всі повинні бути в рівних умовах.

Чому сьогодні не зіграв Михайло Шестаков? Ми збиралися випустити його на поле з перших секунд. Але у нього набрякло коліно. Тому прийняли рішення поберегти футболіста», - сказав Вірт.

Денис Шаховець Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 07:01 24

Класика в Класичному, поєдинок завершився з рахунком 1:0 на користь «гірників»

Коментарі