ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «Курченко? Це щеня треба спіймати і надерти йому вуха»

Президент «Металіста» жорстко висловився про колишнього власника клубу

Президент харківського «Металіста» Олександр Ярославський розповів про те, в якому стані був клуб після його повернення у футбол та поділився планами на майбутнє.

«Коли ти йшов по пустелі, тебе мучила спрага, ти практично вмирав без води від спраги й раптом ти підходиш до колодязя, добираєшся, доповзаєш, ти, звичайно, пірнаєш туди з головою, з ногами. Ось так і я пірнув в цей новий етап «Металіста» сьогоднішнього. Я чекав 9 років, з 2012 по 2021.

8 липня вдарив перший молот по старому житті, по старій інфраструктурі. За 3 місяці пофарбували 4 тисячі тонн металу, весь павучок наш пофарбований, а я проїжджав - фарби фактично не було, іржа була обідрана. Уявляєте, ось ця величезна маса металу стояла вся вигоріла, без блиску, тобто він відразу перетворився з павучка в якогось дохлого таргана. Я вже говорив, що по-хорошому треба зловити це щеня і надерти йому вуха за те, що він тут накоїв. Це про Курченка.

Наші матчі відвідало 316 тисяч глядачів за 9 ігор, вся Прем'єр-Ліга - 21 тисяча за 8 ігор, «Металіст» за гру збирає 35 тисяч, Прем'єр-Ліга вся - 3100. У 11 разів менше Прем'єр-Ліга, так це ми ще граємо в Першій лізі, а не в Прем'єр-лізі. 14 полів, прекрасне німецьке покриття, гарне, на довгі роки, найкраще на сьогодні у світі. Папа Гуйє залишився у нас в клубі, він сьогодні спортивний директор, тому ми розлучаємося, але не прощаємося.

Другу лігу ми пройшли, Першу повинні пройти та вийти в Прем'єр-лігу, грати в єврокубках, займати те місце, яке нам дозволить грати в єврокубках. Я відразу сказав, що це моя мета. Який солдат не мріє бути генералом. Зрозуміло, що Ліга чемпіонів в голові весь час, але доберімося до Ліги Європи, а там подивимося», - сказав Ярославський.

Читайте також: ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «Очманілий трансфер. «Металіст» на цьому не зупиниться»

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 00:56 8

Шимон Марциняк ухвалив спірне рішення, не дозволивши мюнхенцям дограти момент

Коментарі