КОНЬКОВ: «Петраков – розумний. А Калініченко – я не знаю такого експерта»

Колишній президент УАФ прокоментував нову заявку збірної України

Колишній президент УАФ Анатолій Коньков прокоментував заявку збірної України на листопадові матчі, до якої включений хавбек Руслан Маліновський:

«Петраков - розумний чоловік, який якщо й зробив якісь помилки на цьому відрізку часу, то він має право приймати ті рішення, які приймає, і виправити себе, якщо зробив помилку».

Коньков також відповів на слова Максима Калініченка, який заявив: «Якщо Україна не потрапить на ЧС, це буде персональна відповідальність Андрія Павелка»:

«От Калініченко висловився, що це відповідальність Павелка. Я б так не вважав, бо Павелко має дуже багато людей, які пройшли Крим, рим і мідні труби. Я маю на увазі у футболі. Є з ким порадитись, є у кого запитати, хто на сьогоднішній день гідний очолювати цю ділянку непростої роботи. І ми всі одноголосно були за те, що це має зробити Петраков. Я не голосував, але свою думку висловлював.

Калініченко - я не знаю такого експерта. А взагалі треба бути дуже обережним та акуратним у висловлюваннях, причому у такій категоричній формі. І не треба займатися критиканством. Якщо ви хочете критикувати, ця критика має бути конструктивною, яка дозволить нам усім оцінити це та зробити певні висновки, щоб трішки зростати».

Микола Степанюк Джерело: ВЗбірна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 11:40 1

Вітор Роке може залишити клуб

Коментарі