Підручний та Прима. Санітра розповів про перший етап Кубка світу

Поки визначені тільки два учасники команди на стартовий етап

Тренер збірної України з біатлону Юрай Санітра розповів про те, хто візьме участь в першому етапу Кубка світу, який стартує 26 листопада в Швеції.

«Можу сказати про перший етап сезону. Я вирішив так, що в Естерсунді, де в програмі індивідуальна гонка та спринт, ми матимемо чотирьох спортсменів. Не будемо використовувати повну квоту - п'ять спортсменів. Ще четверо будуть стартувати на Кубку IBU в Ідре на першій гонці - спринті. Я так вирішив, виходячи з минулого сезону, бо деяким спортсменам необхідно повірити в себе. Тож думаю, що особливо для молодих спортсменів, буде краще пробігти впевнено Кубок IBU, аніж бігти Кубок світу та не показати свої найкращі якості. Тим паче, молоді стартують у третій та четвертій групах, де в Естерсунді дуже важко тримати крок з першими спортсменами».

«На цей час точно ясно, що на перший етап заброньовані місця для Підручного та Прими, а ще двох біатлоністів визначимо під час підготовки у Бейтостолені. Подивимось, кому більше будуть підходити Кубки IBU, і вже звідти будемо запрошувати спортсменів на другий Кубок світу», - сказав Санітра.

Іван Зінченко Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 23:23 3

Якщо неаполітанці продадуть Осімхена, то зможуть розраховувати на два топові вхідні трансфери