Що потрібно Соколу для виходу в наступний раунд Континентального кубка

У неділю кияни зіграють з естонським «Вальком»

У суботу відбулися матчі другого туру 2-го раунду Континентального кубка. У групі С київський «Сокіл» обіграв угорський «Ференцварош» з рахунком 4:1, а ризький «Олімп» в напруженому поєдинку впорався з естонським клубом «Вальк» - 5:3.

Перед заключним туром, який відбудеться в неділю в групі лідирує з шістьма очками «Олімп». У заключних матчах зустрінуться «Олімп» - «Ференцварош» і «Сокіл» - «Вальк».

Для виходу в наступний раунд киянам потрібно не тільки обігравати естонців, а й сподіватися на перемогу «Ференцвароша» в основний час. Тоді три команди наберуть по шість очок і переможця групи визначатиме різниця шайб. На даний момент у «Сокола» ця різниця становить «0», у «Олімпу» - «+5», а у «Ференцвароша» - «+4». У разі, якщо угорці обіграють рижан з перевагою в одну шайбу, киянам потрібно буде обігравати суперників з розривом мінімум в 6 шайб.

Відзначимо, що матч «Сокіл» - «Вальк» відбудеться після зустрічі «Олімп» - «Ференцварош». Тому кияни вийдуть на лід, вже знаючи результат протистояння суперників.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 жовтня 2024, 22:43 4

Нью-Джерсі обіграв Баффало

Коментарі