Металіст 1925 - Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Одні збираються продовжити безпрограшну серію, інші перервати безвиграшну

У п'ятницю 22 жовтня в Харкові пройде поєдинок 12-го туру української Прем'єр-Ліги, в якому «Металіст 1925» зіграє з «Інгульцем».

«Металіст 1925»

Харків'яни після 7-го туру мали в своєму пасиві п'ять поразок, опинившись поблизу команд, які ведуть боротьбу за збереження місця в елітному дивізіоні. Однак таке сусідство їм зовсім не сподобалося і в наступних чотирьох матчах підопічні Валерія Кривенцова зуміли набрати 10 очок. На даний момент «Металіст 1925» посідає 8 місце. Тепер йому набагато ближче до зони єврокубків, ніж до аутсайдерів.

А нещодавно на минулому тижні харківський клуб істотно зміцнив свій захист, підписавши 29-річного центрального захисника національної збірної Грузії Соломона Кверквелію. Він свого часу успішно виступав за грузинські команди, але найбільшу популярність здобув, граючи в Росії за «Рубін» та «Локомотив». Причому у складі перших він вигравав Кубок країни, а разом із залізничниками ставав чемпіоном і двічі володарем Кубку. Також в активі Кверквелії є перемога в російському Суперкубку. Подивимося наскільки швидко він зуміє знайти спільну мову з новими партнерами.

«Інгулець»

Щодо команди із села Петрове Кіровоградської області, то вона в нинішньому сезоні вже має дві безвиграшні серії, які налічують по чотири матчі поспіль. Спершу це було на старті чемпіонат (3 поразки і 1 нічия), а потім точно такий же результат «Інгулець» показав в період з 7-го по 10-й тури.

В турнірній таблиці підопічні Сергія Лавриненка набрали рівно вдвічі очок менше, ніж харків'яни. А позаду зовсім близько «Минай», «Львів» та «Чорноморець», які намагаються вибратися вище із дна. Тож в разі чергової осічки «Інгулець» ризикує опуститися ще нижче.

Додам, що в попередньому турі петрівські футболісти не змогли провести матч через хворобу гравців «Руху».

Статистика зустрічей

В українській Прем'єр-Лізі «Металіст 1925» і «Інгулець» ще не зустрічалися. А в першій лізі у майбутніх суперників повний паритет - по одній перемозі з рахунком 1:0 при двох нічиїх 1:1.

Орієнтовні склади:

«Металіст 1925»: Сидоренко, Западня, Кверквелія, Ткачук, Єрмаков, Габелок, Голодюк, Криськів, Батюшин, Фабіньо, Марлісон

«Інгулець»: Шуст, Полегенько, Салем, Ковальов, Поспєлов, Асмелаш, Бартулович, Запорожець, Шарай, Плохотнюк, Сітало.

22 жовтня, п'ятниця

«Металлист 1925» - «Ингулец»
Харків. Стадіон «Металіст». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МЕТАЛІСТ 1925 - ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua - 2:1

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 жовтня 2024, 01:32 2

Денис проведе поєдинок з Джо Кордіною в андеркарді бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі

Коментарі