ЛЕОНЕНКО: «Навіщо падав Кривцов? Де стояв Трубін? Чому так далеко?»

Спеціаліст розібрав голи «Реала» у ворота «Шахтаря»

Колишній форвард збірної України Віктор Леоненко прокоментував поразку «Шахтаря» в матчі з «Реалом» (0:5) у Лізі чемпіонів.

«Реал» почав з повагою до «Шахтарю», але повага була в районі 15-20 хвилин. Дали «Шахтарю» пограти, поконтролювати м'яч і виглядати реально цікаво. Потім «Реал» прибрав гру у свої руки й почав потихеньку закінчувати атаки. «Шахтар» теж атакував, але оборона «Реала» не давала створювати нічого небезпечного.

На 37-й хвилині Кривцов вирішив все закінчити. У мене питання до Кривцова: «Навіщо падав?». До Трубіна ще питання. Де він стояв? Навіщо так далеко?

У другому таймі Вінісіус вирішив, що пора забивати. Додо почав атаку, втратили м'яч. Потім був шедевральний пас від Модріча. Потрібно це відзначити, адже у нас не все люди вміють виконувати, навіть якщо руками дозволити. Ось так ми остаточно добили себе в грі з «Реалом».

Третій гол. Три людини обіграли шістьох. Це щоб коротко і не затягувати, - сказав Леоненко.

Після трьох матчів Ліги чемпіонів в активі «Шахтаря» одне очко і останнє місце в групі. Свій наступний матч у найпрестижнішому європейському турнірі «гірники» проведуть 3 листопада на виїзді проти «Реала».

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 12:51 0

Запорожці не виїхали на матч з «Хустом» і отримали технічну поразку

Коментарі