Манор СОЛОМОН: «Це не найкращий мій матч. 0:5 – не те, чого ми хотіли»

Півзахисник «Шахтаря» розповів про причини поразки від «Реала» в ЛЧ

Півзахисник «Шахтаря» Манор Соломон розповів про причини поразки від «Реала» (0:5) у матчі 3-го туру Ліги чемпіонів.

- Чому все закінчилося таким результатом?

- Не думаю, що все було так погано. Ми повинні переглянути гру і проаналізувати, що зробили не так. У мене немає пояснення такому рахунку, ми не хотіли такого результату. 0:5 - не те, чого ми хотіли, ми хотіли перемогти. Потрібно все проаналізувати та йти далі.

- Що скажеш про свою гру, адже після першого тайму вас з Тете замінили?

- Це не найкращий мій матч. Заміна - рішення тренера, ми повинні його приймати. Хочемо постійно грати і перемагати, але є рішення тренера.

- Перед матчем Давид Алаба говорив, що «Реал» знав про те, як «Шахтар» діє з м'ячем, повільно контролюючи його і не граючи вперед.

- Вони знали, як грати проти нас, що і показали на полі. «Реал» - найкраща команда в світі з кваліфікованими футболістами. Ми хотіли контролювати і вести гру. Потрібно переглянути і проаналізувати помилки, а вже через два тижні знову протистояти «Реалу».

- У чому головна причина такого результату? Все через різницю в кваліфікації гравців чи просто був не ваш день?

- Вважаю, був не наш день, а у «Реала», навпаки, все добре складалося. У минулому році ми добре зіграли з ними і виграли, в цей раз так не вдалося, ми провели поганий матч. Зафіксуємо для себе цю гру та підемо далі. Очікують дуже важкі матчі в Лізі чемпіонів. Через два тижні відбудеться матч-відповідь, і ми будемо готуватися, щоб змінити ситуацію.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 08:10 3

Вирішальна гра для команди Христича

Коментарі