Михайло МУДРИК: «За Фонсеки в мене не було конфліктів»

Український гравець розповів, чому у нього не вийшло закріпитися у «Шахтарі» раніше

20-річний український вінгер «Шахтаря» Михайло Мудрик розповів про те, чому йому не вдалося закріпитися у першій команді «гірників» ще у 17 років, коли її очолював Паулу Фонсека.

«Так, я розумію, де я був неправий, і які моменти не варто робити. Зараз дивлюся на всі ці речі іншими очима. Я зрозумів, над чим мені варто працювати поза полем. Це стосується і побутового плану, і спортивного. Потрібно контролювати своє харчування, вагу. Важливо розуміти, чого ти хочеш від свого тіла, як ти його плануєш будувати, що ти вживаєш і що плануєш з цього отримати.

Прямих конфліктів з кимось за Фонсеки в мене не було, я не конфліктна людина. Можливо, були якісь речі, яких не варто було робити, або зараз я вчинив би по-іншому. Може, я грав не так, як хтось би цього хотів. Але мені хотілося просто грати в футбол, не задумуючись про те, що я робив.

Багато речей потрібно було робити більш просто. Нічого не вигадувати, не брати з когось приклад, який здається тобі правильним. Можливо, мені варто було бути простіше і більше слухати те, що мені говорять», - сказав Мудрик.

Михайло Шаповалов Джерело: Ігор Бурбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 01:14 4

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у фінал ЛЧ

Коментарі