Андрій Орловський — Карлос Феліпе. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний поєдинок турніру UFC Fight Night 195

Бій відбудеться 17 жовтня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в комплексі «UFC Apex» і стане ко-мейн івентом турніру UFC Fight Night 195 (UFC Vegas 40). Орієнтовний початок бою - 03:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Колишній чемпіон UFC у важкій вазі 42-річний Орловський продовжує виступи на високому рівні, опозицію білорусу складе 26-річний бразилець Феліпе.

Орловський (31-20) виграв три з чотирьох останніх боїв. У 2020 році він перемагав одноголосним рішенням суддів Філіпе Лінса і Таннера Босера. У лютому 2021 року «Пітбуль» був задушений Томом Аспіналлом, після чого у квітні ветеран повернувся з перемогою на картках трьох суддів над Чейзом Шерманом.

Феліпе (11-1) почав свій шлях в UFC влітку минулого року, зазнавши першої і поки останньої поразки в кар'єрі, поступившись у близькому бою за очками Сергію Співаку. З того моменту бразилець провів серію з трьох перемог. У жовтні був досить впевнено переможений одноголосним рішенням суддів Йорган де Кастро, а ось Джастіна Тафу в січні і Джейка Колльєра в червні бразилець перемагав лише роздільним суддівським вердиктом.

Прогноз на бій

Обидва важковаговики мають гарні навички в стійці і сильний удар, проте Феліпе в UFC достроково не перемагав, а Орловський востаннє нокаутував суперника ще у 2015 році. Бій в спокійному темпі більш вигідний віковому бійцеві. Уникаючи розмінів, більш технічний Орловський здатний довести справу до своєї перемоги суддівським рішенням. Але все ж не можна списувати з рахунків Феліпе, який може звалити Орловського, що не славиться своєю міцною щелепою.

Перемога Орловського за очками

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:06 4

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі