Маріуполь – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Далі падати нікуди. «Чайки» спробують злетіти

У суботу, 16 жовтня, в Маріуполі на стадіоні ім В. Бойка відбудеться матч одинадцятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, в якому місцевий «Маріуполь» прийматиме харківський «Металіст 1925». Стартовий свисток рефері пролунає о 14:00 за київським часом.

Маріуполь

Так погано «Маріуполь» не грав давно. Команда Остапа Маркевича програла 8 з 9 останніх матчів і опустилася на саме дно турнірної таблиці. В серцях гравців азовців зникла впевненість. Від цього страждає як захист, так і напад. В останніх чотирьох матчах маріупольці забили всього один раз, при цьому пропустили в свої ворота 9 голів. Так, п'ять з них припали на матч з «Шахтарем», але й з куди більш зручними опонентами справи були не кращі.

У попередньому, десятому турі, азовці вдома приймали «Рух», і здавалося, невдала серія повинна перерватися. Але ні. Львів'яни виглядали явно організованішими і заслужено здобули виїзну перемогу - 0:2, тим самим завдавши азовцям третьої поразки поспіль.

Досвідчені новачки-легіонери, македонець Спіровський і хорват Босанчіч поки що не в силах повести за собою молодь. Саме на брак досвіду і дитячі помилки після матчу з львів'янами нарікав і Остап Маркевич. Втім, вже в матчі з харків'янами господарям повинен допомогти капітан Дмитро Мишньов, який поєдинок проти «Руху» пропускав через перебір жовтих карток. А це для команди сильна підмога.

Металіст 1925

А у харків'ян з настроєм якраз таки все добре. Команда Валерія Кривенцова, як новачок елітного дивізіону, розпочала чемпіонат очікувано нестабільно, але нині набирає з кожним туром. «1925» не знає гіркоти поразок у чотирьох останніх поєдинках. І якщо в минулому турі на ОСК «Металіст» мінімально був переможений «Минай», то тижнем раніше Кривенцов і Ко відвезли три очки з Чернігова, перегравши міцну «Десну».

Харків'яни піднялися аж на восьмий рядок у турнірній таблиці і не збираються зупинятися на досягнутому.
Уже в Маріуполі за гостей може зіграти гравець збірної Грузії Соломон Кверквелія, якого напередодні представили в якості новачка команди. Також непогану форму демонструють Криськів і бразилець Марлісон.

До слова, під час міжнародної паузи команда зіграла контрольний поєдинок з «Дніпром 1» і знову не програла - 2:2.

Історія зустрічей

В УПЛ суперники ще не зустрічалися і проведуть свій дебютний поєдинок.

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Кудрик, Стасюк, Босанчіч, Мампассі, Меліченко, Чех, Петерман, Спіровський, Топалов, Кащук, Кулаков.

«Металіст 1925»: Сидоренко, Єрмаков, Шершень, Ченбай, Западня, Габелок, Ременюк, Криськів, Голодюк, Батюшин, Марлісон.

Прогноз на протистояння

«Маріуполю» вже відступати далі нікуди. Команда повинна зіграти безстрашно, з характером і показати свої морально-вольові якості. Харків'яни комфортно почувають себе в середині турнірної таблиці. Втрата очок для них не стане катастрофою. Втім, запас міцності напевно дозволить зіграти в свою гру на полі суперника.

16 жовтня, субота

«Маріуполь» - «Металіст 1925»
Маріуполь. Стадіон им. В. Бойка. 14:00
Пряма ТБ-трансляція - телеканал Футбол 2
МАРІУПОЛЬ - МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 2:2

Максим Щербаков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 20:41 5

«Реал» переміг «Реал Сосьєдад» з рахунком 1:0

Коментарі