Євген ЛЕВЧЕНКО: «У другому таймі ми програли тактично»

Фахівець не згоден з деякими рішеннями Олександра Петракова

Колишній футболіст збірної України Євген Левченко прокоментував нічию команди Олександра Петракова з Боснією і Герцеговиною (1:1) в матчі кваліфікації чемпіонату світу-2022.

«Думаю, що в емоційному плані зараз всі спустошені. Усі розуміють, що ці три очки нам потрібні були кров з носа, тому що грати проти боснійців на виїзді буде дуже складно. Всі розуміли, що ця гра повинна була бути на перемогу. У першому таймі ми показали, що ми можемо і повинні були забивати ще. У боснійців було кілька моментів в першому таймі.

Мені здається, що в другому таймі ми трохи програли тактично. Після замін на 72 хвилині ми стали грати на утримання рахунку. Ми втратили найбільш ключового гравця, який повинен був зв'язувати оборону з нападом - Шапаренка. Він сьогодні був одним з найкращих, тому що це був зв'язувальний гравець між лінією захисту і лінією атаки. Коли ти змінюєш Шапаренка і залишаєш двох практично однотипних гравців в центрі поля, це завжди загрожує проблемами. Тому мені здається, що ця заміна була помилкою. Плюс заміна Яремчука, який здорово чіплявся за м'яч», - сказав Левченко.

Свій заключний матч у груповому раунді відбору ЧС-2022 збірна України проведе 16 листопада проти Боснії і Герцеговини.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 08:32 0

Ромелу Лукаку зараз виступає на правах оренди в італійській «Ромі»

Коментарі