Дніпро-1 – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дніпряни – фаворити, але взяти три очки їм буде непросто

У суботу, 16 жовтня, відбудеться матч 11-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Дніпро-1» на домашньому стадіоні «Дніпро-Арена» прийматиме «Колос». Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом.

«Дніпро-1»

Для «Дніпра-1» це вже третій сезон у Прем'єр-лізі, перед командою стоїть чітке завдання вперше в історії вийти в єврокубки, а в ідеалі ще й поборотися за бронзові медалі. Щоб досягти її, необхідно показувати хороші результати стабільно, з чим у підопічних Ігора Йовічевіча є проблеми. Зате кадровий потенціал клубу цілком дозволяє стати третьою силою в українському футболі.

Команда Йовічевіча за десять турів набрала 19 очок і поки розташовується на п'ятій сходинці турнірної таблиці, відстаючи від київського «Динамо», чинного чемпіона і одноосібного лідера в одній особі, на сім балів. У той же час від третьої позиції дніпрян відділяють лише два бали, там полтавська «Ворскла».

«Колос»

Під керівництвом колишнього головного тренера Руслана Костишина клуб з Ковалівки пройшов довгий шлях з аматорської команди до учасника єврокубків. Але ж не так давно «Колос» увійшов в історію як перша сільська команда в елітному дивізіоні України. Здавалося, що уявити біля її керма іншого наставника неможливо, але рано чи пізно все закінчується.

Ось і історія Руслана Костишина в «Колосі» підійшла до кінця, причому до відставки призвела всього лише одна поразка від київського «Динамо», але з принизливим рахунком 0:7. Нині команду з Ковалівки очолює Сергій Кузнецов, який на посаді головного тренера поки працює з приставкою «виконуючий обов'язки». Під його керівництвом «Колос» здобув дві перемоги і зазнав двох поразок. Після 9 зіграних матчів в активі клубу 11 балів, з якими він розташовується на 11 місці чемпіонату.

Історія зустрічей

Між собою команди, які разом вийшли в УПЛ у 2019 році, провели сім поєдинків. Три рази сильнішим був «Колос», а по два поєдинки завершилися нічиєю і перемогою «Дніпра-1».

Орієнтовні склади

«Дніпро-1»: Кожокару - Адамюк, Сваток, Логінов, Дубінчак, Ді Франко, Джурасек, Лучкевич, Піхальонок, Гуцуляк, Довбик.

«Колос»: Фесюн - Чорноморець, Петров, Гавриш, Золотов, Богданов, Мілько, Ренан, Чурко, Ільїн, Лисенко.

16 жовтня, субота

«Дніпро-1» - «Колос»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДНІПРО-1 - КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua - 1:1
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 15:59 2

Карпати повертаються до елітного дивізіону України!

Коментарі