Марія Агапова - Сабіна Масо. Прогноз і анонс на бій

Спортсменки зустрінуться в рамках UFC Fight Night 194

Бій відбудеться 9 жовтня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на арені «UFC Apex» і стане одним з головних на турнірі UFC Fight Night 194. Орієнтовний початок бою - 23:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Цікавим може видатися бій у найлегшому жіночому дивізіоні між Агаповою і Масо.

Агапова (9-2) продемонструвала масу своїх сильних сторін у двох своїх боях в Invicta FC, щоб потім у червні 2020 року дебютувати в UFC з домінуючої перемоги сабмішном у першому раунді над Ханною Сайферс. Однак через два місяці спортсменка з Казахстану сильно потьмяніла в бою проти Шейни Добсон, будучи зупиненою ударами у 2-му раунді.

Масо (9-2) також повернеться після поразки. Після серії з трьох перемог вона вирішила дебютувати у найлегшій вазі, але в лютому зазнала поразки суддівським рішенням від Алексіс Девіс і тепер повертається в рідний дивізіон, де Сабіна перемагала Шейну Добсон, Джей Джей Олдріч і Джастін Кіш.

Прогноз на бій

Агапова і Масо є різнобічними бійцями. Перевага Агапової в ударній потужності і сабмішнах, в той час як Масо - більш стабільний і технічний боєць.

Вважаємо, що Агапова буде прагнути нокаутувати суперницю в стійці, а Масо за рахунок роботи ніг і, можливо, тейкдаунів постарається протистояти натиску суперниці. У «Колумбійської королеви» немає яскраво виражених фінішерських здібностей, але холодна голова і розрахунок можуть стати ключами до її перемоги.

Перемога Масо за очками

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 10:44 18

В'ячеслав розповів про сутички у матчі між командами U-19

Коментарі