Індіан-Веллс. Світоліна легко розібралася з суперницею з Чехії

Перша ракетка України стартувала з впевненої перемоги

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна (№7 WTA) переможно розпочала турнір WTA 1000 в Індіан-Веллсі.

У матчі другого кола українка переграла Терезу Мартінцову з Чехії (№52 WTA).

Індіан-Веллс. Друге коло
Еліна Світоліна (Україна) - Тереза Мартінцова (Чехія) - 6:2, 7:5

Світоліна навіть трохи несподівано легко увійшла в матч і домінувала протягом всієї першої партії. Еліна не боялася грати в атаку, виходила до сітки і часто дуже красивими ударами завершувала розіграші. Чешка виявилася неготовою до такого блискавичного розвитку подій і зуміла взяти перший гейм тільки після 0:4 на старті. Тереза ​​лише одного разу за сет зуміла нав'язати боротьбу на прийомі, але навіть до брейкпойнтів справа не дійшла, партія пішла в актив українки.

Другий сет розпочався в тому ж дусі, але тепер Еліна трохи розслабилася і відразу ж після брейка віддала свою подачу. Трохи пізніше ситуація повторилася, здалося, що Еліна навіть трохи розгубилася, не розуміючи, як це могло статися. Незважаючи на моменти слабкості, українка продовжила грати набагато краще за суперницю і після третього брейка в партії легко подала на матч.

Хороший стартовий матч, перед яким було дуже багато побоювань. Пов'язка на нозі стала меншою, рухається Еліна краще. На жаль, не вдалося тримати концентрацію протягом усього поєдинку, але сумнівів про переможницю сьогодні не виникало.

У наступному раунді Світоліна зіграє проти Сорани Кирсті з Румунії (№40 WTA).

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 15:12 6

Катаріна виявилася сильнішою за Анну Бондар у Вісбадені

Коментарі