Фінляндія – Україна. Прогноз на матч Артема Федецького

Екс-захисник збірної України зробив прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022

Екс-захисник збірної України Артем Федецький зробив прогноз на матч кваліфікації чемпіонату світу-2022 Фінляндія - Україна.

У групі D відбору у збірних України (2 місце) та Фінляндії (3 місце) по 5 очок. Фіни двічі зіграли внічию, один раз перемогли і один раз програли. І, до речі, Фінляндія зіграла на один матч менше, ніж Україна. Збірна України в п'яти матчах зіграла внічию. У чотирьох зустрічах українська команда зіграла 1:1. Це були поєдинки з Францією (два рази), Казахстаном і Фінляндією. Також на виїзді в матчі з Казахстаном був зафіксований результат 2:2.

Три рази зустрічалися між собою Фінляндія і Україна. Крім нещодавної нічиї 1:1 в Києві, в рамках відбору чемпіонату світу-2018 збірна України обіграла фінів в Одесі (1:0), а також перемогла в Тампере з рахунком 2:1.

«З приводу цього матчу думки одні. Збірній України потрібна тільки перемога. Фіни і боснійці - це наші прямі конкуренти. У цих матчах потрібно тільки перемагати. Просто не буде в поєдинку з Фінляндією. Не знаю, яку тактику обере Петраков, якою буде установка. Але точно Україні потрібна перемога. У нічиї вже набридло грати. У разі поразки шансів вийти на мундіаль практично не буде. Україні з Фінляндією потрібно грати тільки на перемогу. Це той матч, де дійсно очікуємо перемоги збірної України», - сказав Федецький.

Матч Фінляндія - Україна відбудеться 9 жовтня. Початок зустрічі - о 19:00.

Артем Федецький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі