Хавбек Дніпра-1 - в списку найталановитіших гравців за версією The Guardian

Єгор Ярмолюк отримав чудову характеристику

17-річний півзахисник «Дніпра-1» Єгор Ярмолюк увійшов до списку 60 найбільш талановитих гравців світу 2004 року народження за версією The Guardian.

«Ярмолюка часто порівнюють з його співвітчизником, гравцем «Вест Хема» Андрієм Ярмоленком, і не тільки через схожість їхніх імен. 17-річний гравець з м'ячем так само сильний, як і гравець національної збірної, і також може грати на фланзі.

Ярмолюк працьовитий півзахисник, що не знає втоми, якому можна довіряти в грі з м'ячем, завдяки його чудовому баченню поля і видатному футбольному інтелекту. Також він сильний у грі без м'яча. Позиція Ярмолюка - box-to-box півзахисник, оскільки він може продемонструвати тут більшу частину своїх навичок: дриблінг на швидкості і вміння робити ключові передачі.

Ярмолюк дебютував за збірну України до 21 року, коли йому було всього 16 років і 146 днів, ставши другим наймолодшим гравцем після колишнього захисника «Барселони» Дмитра Чигринського. Він наймолодший польовий гравець вищого дивізіону України, що розпочав матч, який він провів за шість днів до свого дебюту за молодь до 21 року», - сказано в характеристиці українського футболіста.

Відзначимо, що в списку також відзначений майбутній гравець «Шахтаря» Вінісіус Тобіас, який стане повноцінним гравцем донецького клубу в лютому 2022 року.

У поточному сезоні Ярмолюк зіграв 5 матчів у складі «Дніпра-1» (101 хвилину в сумі), забив один гол.

Володимир Клепач Джерело: The Gurdian
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги

Коментарі