Ф'ЮРІ: «У реванші з Вайлдером буде ще гірше. Відправлю його на пенсію»

Британець впевнений, що знову переможе американця

33-річний британський боксер Тайсон Ф'юрі (30-1-0, 21 КО), чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі, заявив, що не залишить шансів 35-річному американському бійцю Деонтею Вайлдеру (42-1-1, 41 КО) .

«Вайлдер - психологічно слабка людина, і я нокаутую його в суботу ввечері. Я знищив його в реванші, і передбачаю, що в третьому бою буде те ж саме, тільки ще гірше. Серед нас з Деонтеєм і Ентоні Джошуа я залишився останнім. Я єдиний з нас, хто ще не програвав. Я дворазовий чемпіон світу, у мене немає жодної поразки. Це історія.

Вайлдер говорить, що хоче зробити зі мною щось погане, що він відчуває гнів і агресію. Але ті, хто з агресією тримає жар, в результаті самі обпікаються. Він знає, що програв двічі і що зазнає ще однієї поразки в третьому бою. Вайлдер пішов в заперечення, і він опиниться в нокауті. Його спадщина розбита на частини. Я нокаутую його і в цей раз відправлю на пенсію», - сказав Ф'юрі.

Бій Ф'юрі - Вайлдер відбудеться дев'ятого жовтня у Лас-Вегасі. У першій зустрічі була зафіксована нічия, у другій британець переміг достроково.

Читайте також: Деонтей Вайлдер: «Я вирублю Ф'юрі. Цього разу він вже не встане»

Максим Гаптар Джерело: Boxing Scene
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 вересня 2024, 12:01 0

Аналітики презентували реєстр найкращих

Коментарі