Матеус ПЕЙШОТО: «Розумів, що у Першій лізі не буде легко»

Завдання «Металіста» — перемагати у кожній грі, вважає бразильський форвард

Найкращий снайпер «Металіста» Матеус Пейшото перед виїзною грою з «Гірником-Спорт» поділився враженнями про свої перші матчі в Україні. На даний момент гравець ділить з Олексієм Хобленком із «Кривбасу» лідерство в списку бомбардирів Першої ліги.

- Матеусе, в перших семи матчах у чемпіонаті ти забив 8 м'ячів. Наскільки складно для тебе це було?
- Завдання нападаючого - забивати. Чим більше голів, тим краще. Я нічого не міняв в своїй грі з часів виступів у Бразилії. Знаю, що повинен забивати в кожному матчі мінімум 1-2 м'ячі і допомагати команді перемагати. Вдячний хлопцям, які створили тут хороший колектив і допомагають мені бути результативним. Я задачу не міняв, буду продовжувати забивати.

- Ти вже зрозумів, наскільки складний чемпіонат Перша ліга України? І що можеш сказати про найближчого суперника - команду «Гірник-Спорт»?
- У сучасному футболі немає особливої різниці: Прем'єр-ліга, Перша ліга... Всі команди готові фізично, і дуже важко в кожному матчі. Я одразу розумів, що у Першій лізі не буде легко, був до цього готовий. Хотів би відзначити роль тренерського штабу на чолі з Олександром Миколайовичем. Вдячний нашим тренерам, на теоретичних занятиях вони все дохідливо пояснюють, допомагають виправляти помилки, розповідають, проти кого будемо грати. Наше завдання - перемагати у кожній грі. Ми всі залежні від колективу, допомагаємо один одному. Помилки є, але ми завжди виправимось. Найважливіше - це перемоги.

У четвер, 7 жовтня, суперником «Металіста» стане «Гірник-Спорт». Матч пройде у Горішніх Плавнях на стадіоні «Юність». Початок о 13:15.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 09:45 77

Олексій Сливченко наполягає, що з таким підходом до справи шансів на чемпіонство «гірники» не мають

Коментарі