ФЕДЕЦЬКИЙ: «Супрягу вже продають в Серію А років п'ять і не можуть продати»

Експерт висловився про молодого форварда «Динамо»

Відомий у минулому футболіст, екс-гравець збірної України Артем Федецький поділився думками про ситуацію з форвардами в київському «Динамо», а саме про Владислава Супрягу.

«Атака «Динамо»? Які ще варіанти Луческу має, крім Гармаша? Супрягу вже продають в Серію А років п'ять і не можуть продати. Те, що я бачу, знаючи відношення Луческу до Супряги - перспектив у нього в «Динамо» мало. Супрязі потрібно якнайшвидше змінювати команду, на мою думку. Це буде краще для його прогресу, бо постійна тяганина з трансферами, різні розмови - гравця купляють, коли він «на виду», а скільки часу на полі провів Владислав у цьому році? Напевно, Гармаш не від добра грає центрального нападника, коли є центральний форвард, наконечник. Мабуть, Владиславові варто задуматися над своїм ставленням до футболу. Тільки він все може виправити.

В цій грі буде дуже гаряче, тому одразу потрібно брати емоції під контроль. Кожна із команд захоче довести, що вона найкраща в Україні. Думаю, що поєдинок закінчиться рахунком 2:2», - сказав Федецький.

Читайте також: Ігор Циганик: «У Супряги варіантів немає, потрібно доводити в Динамо».

Максим Гаптар Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 16:38 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу 29-го туру УПЛ

Коментарі