Еспаньол – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Колектив Анчелотті їде до Барселони, але не в гості до однойменного клубу

У неділю, 3 жовтня, у Барселоні на стадіоні «Корнелья-Ель Прат» відбудеться матч восьмого туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють каталонський «Еспаньол» і мадридський «Реал». Стартовий свисток арбітра Гільєрмо Куадра Фернандеса з Балеарських островів прозвучить о 17:15 за київським часом.

Еспаньол

Каталонський клуб залишав найвищий дивізіон своєї країни рівно на один сезон із метою, щоб уже після свого повернення перетворити перемогу в Сегунді на дійсно якісне розширення свого потенціалу. Напевно, таким був план у колективу Вісенте Морено, проте на старті футбольного року «папуги» зіткнулися з парою-трійкою міцних суперників, за підсумком чого втратили багато очок.

Якщо говорити про категорії опонентів, із якими виникали проблеми у «Еспаньола», то тут явно виділяються «неприступні» топ-колективи країни на кшталт «Атлетіко» (1:2) і «Севільї» (0:2), слідом за якими йдуть більш «компромісні» середняки накшталт «Бетіса» (2:2) і «Вільярреала» (0:0), а ось «Алавес» (1:0) виявився для команди Морено цілком здоланною перешкодою, бо єдина перемога «біло-синіх» на поточний момент припала саме на гру проти колективу Хав'єра Кайехи. За сукупністю, усі ці ігри принесли «папугам» шість очок і 15 місце в турнірній таблиці, які різко можуть перетворитися як на позицію у зоні вильоту, так і на рядок десь біля екватора.

Реал Мадрид

Суперником за майбутньою грою для каталонського колективу стане клуб зі столиці Іспанії, із яким у «Еспаньола» історично склалися більш теплі стосунки, якщо взяти до порівняння перипетії все того ж «El Clasico». Карло Анчелотті вдихнув у «вершкових» нове життя, однак несподівана підніжка в Лізі чемпіонів УЄФА від молдавського «Шерифа» (1:2), у сукупності з відсутністю голів у грі проти «Вільярреала» незадовго до цього, можуть геть вибити «галактікос» із сідла лідерів національної першості, куди вони так стрімко видерлися на старті сезону. А тут ще й «Атлетіко» обіграв «Барселону» напередодні (2:0), тому дистанції між сусідами за Мадридом наче й не було раніше.

«Реал» у чемпіонаті, у будь-якому разі - на початку сезону, виглядає занадто грізною силою для того, щоб на рівному місці дозволяти собі дарувати очки командам рівні «Еспаньола». Однак, знаючи звички «бланкос» обпікатися в найбільш невдалий момент, можна припустити, що виїзд до Каталонії за старою звичкою у них викличе певні труднощі. При цьому, ми вже говоримо про наближення жовтневої міжнародної паузі, тому займатися марнотратством очок кожному з клубів точно не бажано.

Орієнтовні склади

«Еспаньол»: Лопес - Педроса, Кабрера, Гомес, Відаль - Барі - Ву, Дардер, Меріда, Ембара - Де Томас.

«Реал Мадрид»: Куртуа - Алаба, Мілітао, Начо, Вальверде - Азар, Каземіро, Модріч - Вінісіус, Бензема, Родріго.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутній грі команда Анчелотті буде намагатися компенсувати всі втрати попередніх днів, тому постарається перемогти у впевненому стилі. Нашою ставкою буде позиція - Фора. «Реал» (-1) з коефіцієнтом 2.12 за лінією Parimatch.

3 жовтня, неділя

«Еспаньол» - «Реал Мадрид»
Барселона. «Корнелья-Ель Прат». 17:15
Пряма ТБ-трансляція - відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Гільєрмо Куадра Фернандес (Балеарські о-ви, Іспанія)
Прогноз Sport.ua - 0:2
Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 00:10 1

Результат матчу вирішив хет-трик Левандовськи у другому таймі